Zoeken naar worden nu

Uw zoekactie voor worden nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Trucker zkt tops 48 jaar Limburg - Tessenderlo
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst flink geschapen top komt mij vanavond goed en stevig gebruiken. Kan ontv in truck . Clean en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Geil kontje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Echt niemand in de regio die discreet ontvangt?
Tegen beter weten in doe ik nog eens een poging om die ene niet faker te vinden die mij wil ontvangen en waar ik naakt kan rond lopen om bekeken, gekeurd, betast, gestreeld, gepijpt, gevingerd, gerimd en geneukt te worden. 180 88 16x4.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Joeri 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi-man zoekt gay of gaykoppel
Aantrekkelijke 100% bi-man 45/175/90kg, kort grijs haar, donkere ogen, intiem geschoren zoekt gay man of gay koppel voor regelmatige ontmoetingen overdag. Ben vrij onderdanig, hou van tongen, pijpen en gepijpt worden,... Veel kan, alles bespreekbaar. Kan enkel verplaatsen over gans Vlaanderen. Hygiëne, discretie & respect zijn evident. Geen fake aub! Tot snel XXX  
Bram 34 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Parking e40 drongen richting Gent
Iemand die wil gezogen worden? Of iets anders  
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky date
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor woensdagavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot woensdag ?  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
je bent ouder, dominant en wil thuis gediend worden
Je leest deze advertentie en de foto's prikkelen je meteen om te reageren. Wat ik zoek: een oudere dominante en geile, potente man die graag gehoorzaamd wordt. Ik ben 57 182 82 en kom in de streek graag discreet naar je toe om u te dienen. Dit houdt in dat ik me voor u moet uitkleden en uw lusten ondergaan. Mijn billen tuchtigen om te tonen dat u de baas bent, u pijpen op bevel, indien u dat wenst ook mijn kontje aanbieden... Uw genot staat voorop en ik mag niet klaarkomen, wel uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Bij klik graag regelmatig afspreken zodat u me kunt treinen om uw vaste en gewillige sletje te worden. Wie reageert met een concrete afspraak?  

je bent ouder, dominant en wil thuis gediend worden
Frank 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontvang top/versa voor duo, trio ....
Tongen strelen rukken pijpen neuken en geneukt worden. Discretie respect en hygiëne Voor 40plus  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
vandaag of woensdag ben je welkom
ik ben een biman van 63 en ontvang je vandaag en of woensdag rond de middag te turnhout,ben je kaal geschoren en hou je van softsex togen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10